producten

Cellics

be the architect of your skin

CELLICS huidsuppletie

Gezond van binnen, straalt van buiten! Voor CELLICS houdt de huid niet op bij het gezicht. De compacte lijn bestaat uit hoogwaardige Skin- en Vitality supplementen in poedervorm. Alleen de omega 3 zit in een capsule. We zijn gewend om vanaf de buitenkant huidverbeterende technieken toe te passen om de huid te herstellen. Echter, wanneer de binnenkant niet op orde is, blijven de problemen bestaan. Ook zijn we gewend om de huid aan de buitenkant te verjongen, maar voor volume opbouw moet je echt aan de binnenkant zijn! Maak kennis met CELLICS Natural Skin Architecture. Makkelijker aan de binnenkant werken kan haast niet!

Bekijk hieronder de 6 producten van CELLICS voor jouw mooiste huid, van binnenuit:

1. CELL OMEGA
Let`s shine

Het enige product van CELLICS wat in een capsule zit. Het bevat essentiële vetzuren van Alaska vis, die een bijdrage leveren aan de gezondheid van de huid. Voor mensen die een omega3 tekort ervaren zijn deze belangrijk om ontstekingen in ons lichaam uit te zetten, die ook een gevolg hebben voor de huid zoals een droge huid, acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

1 capsule bevat:
– Essentiële vetzuren
– 1100 mg visolie Omega 3 per capsule
– 440 mg EPA: houdt celwanden soepel en maakt bloedvaten schoon, ontstekingsremmend
– 330 mg DHA: voor een betere focus, gedrag en concentratie

2. VEGAN CELL BUILDER
Let`s build

100% vegan protein collageen booster.

Deze booster bevat huidspecifieke stofjes als Proline, Lysine en Glycine, die een bijdrage leveren aan de collageen aanmaak. Ook bevat de booster fruits & greens; super antioxidanten, die onze huid en cellen optimaal beschermen,  zodat we niet verliezen wat we opbouwen. De booster bevat tevens plantaardige eiwitten, bronnen met een hoog aminozuurprofiel, waardoor je toch nog voldoende eiwitten binnen krijgt als je bijvoorbeeld weinig of geen vlees eet.  Dit is ontzettend belangrijk voor het goed laten functioneren van je lichaam en om aan je mooiste huid te werken. Spirulina en Chlorella zorgen daarnaast ook voor een milde ontgifting om de gezondheid van je huid te waarborgen en ontstekingen minder kans te geven.

3. CELL ELIXER
Let`s rebuild

De anti-aging formule bevat naast de meest krachtige skinbooster van collageen, een combinatie aan antioxidanten en vitaminen en mineralen die je cel gezondheid geven voor voornamelijk anti-aging. Met in totaal 27 ingrediënten bouw je niet alleen aan huidvolume en de stevigheid van jouw huid, maar ook aan de bescherming hiervan en je totale vitaliteit.

4. CELL ELIXER LIMITLESS
Let’s rebuild

Met hogere doseringen en maar liefst 29 ingrediënten gaan we nog verder, voor maximale Skin Rebuild voor anti-aging.

 

 

 

 

 

5. CELL PURE
Let`s detox

Cell Pure draagt bij aan het krachtig zuiveren van binnenuit. Omdat we leven in een giftige wereld, kan niet iedereen de afvoer van afval- en gifstoffen goed bijbenen. Dit zien we vaak terug aan de huid, bijvoorbeeld in de vorm van acne, rosacea en eczeem.

waarom cellics

 • Optimaal rendement door deskundig advies
  Samen gaan we een behandelplan maken. Door de huidsuppletie van CELLICS voor de binnenzijde te combineren met behandelingen voor de buitenzijde van de huid, ontstaat er een optimaal rendement tussen behandeling en resultaat.
 • Het houdt niet op bij het gezicht
  Voor Cellics houdt de huid niet op bij het gezicht. De huidsuppletie geven je namelijk ook meer energie en je huid, haar en nagels krijgen meer glans.
 • Beauty draait om zoveel meer dan een mooie huid.
  Het draait om je goed voelen, topfit/vitaal zijn en lekker in je vel zitten.
  Om zichtbaar te stralen!