LOOkX skincare

PRODUCTEN

WAAROM LOOKX SKINCARE

“LOOkX Skincare gaat verder waar andere
verzorgingsproducten stoppen.”

LOOkX is geen standaard merk. LOOkX is modern, trendy, aantrekkelijk. Speciaal ontwikkeld voor de zelfbewuste vrouw die op zoek is naar kwalitatieve make-up producten, die een verlengstuk zijn van haar dagelijkse huidverzorging. LOOkX make-up producten worden ontwikkeld in het laboratorium in Italië. Naast de huidvriendelijke pigmenten, is het doel om producten te ontwikkelen die verzorgende capaciteiten bevatten en natuurlijke ingrediënten. Hierdoor heeft de huid de mogelijkheid om te profiteren van extra verzorging en kan de huid optimaal blijven functioneren en ademen. Meer informatie kun je vinden op de website van Lookx.

LOOkX staat voor Smart & Clean Beauty

SMART BEAUTY? Ja! Alle producten zijn multifunctioneel, met high-tech slimme ingrediënten van de toekomst, vele in hervulbare verpakking.

CLEAN BEAUTY? NATUURLIJK! Dit betekent gegarandeerd veilige producten, niet op dieren getest en in milieubewuste verpakking, die een gezonde huid voor iedereen mogelijk maakt.

LOOkX Skincare is voor ieder huidtype en voor ieder doel. Alle producten zijn ontwikkeld voor zelfbewuste vrouwen die hoge verwachtingen hebben van hun dagelijkse verzorging. Bij ieder huidtype streven wij altijd naar topresultaat en pure ontspanning.

Wat doet LOOkX Skincare voor je huid?

LOOkX Skincare doet écht iets voor je huid. Door uniek hoge percentage werkstoffen en ons signature ingrëdient: EXTRACTEN VAN PLANT STAMCELLEN!

Dit zorgt ervoor dat er echt veranderingen plaatsvinden in de huid.

LOOkX Skincare heeft het vermogen om ingrediënten in te kapselen en behouden zo hun functie gedurende de dag.