Voeding en Vitaliteitsconcult bij huidproblemen/huidveroudering

Wat als je huid onrustig is en dat je acne, rosacea en eczeem niet onder controle krijgt, ondanks dat je goede cosmetica gebruikt. Of zie je dat je huid verandert na je 40ste, door hormoon veranderingen? Je huid veroudert, word slapper en lijntjes worden zichtbaar.

Als Vitaliteits-coach bij Schoonheidssalon Beau Visage kan ik daar bij helpen. Het is goed mogelijk dat bepaalde voedingsstoffen of een tekort aan voedingsstoffen hier de oorzaak van kunnen zijn. Wat kom je tekort of zorgt voor problemen en wat kun je toevoegen om het huidprobleem onder controle te krijgen.

Wat als je huid onrustig is en dat je acne, rosacea en eczeem niet
onder controle krijgt, ondanks dat je goede cosmetica gebruikt.
Of zie je dat je huid verandert na je 40ste door hormoon veranderingen?

Je huid veroudert, wordt slapper en lijntjes worden zichtbaar.

Als Vitaliteits-coach bij Schoonheidssalon Beau Visage kan ik
daarmee helpen. Het is goed mogelijk dat bepaalde voedingsstoffen
of juist een tekort aan voedingsstoffen hier de oorzaak van
kunnen zijn.
Wat kom je tekort of zorgt voor problemen.
Wat kun je toevoegen om het huidprobleem onder controle te krijgen.

Begrijp ons niet verkeerd, vanaf de buitenkant kunnen we huidverbetering prima stimuleren. Gebruik een goede cosmetica die ervoor zorgt dat de huid mooi blijft. Maar zijn er problemen, dan is het belangrijk dat de onderliggende huidlagen worden gestimuleerd. Het bouwen van een goede binnenkant, moet vanuit een groot deel uit de client zelf komen. Maar als Vitaliteits-coach bij Beau Visage kan ik je daar zeker bij helpen. Het heeft te maken met voeding en leefstijl! 

Wil je hieraan werken op een natuurlijke manier? Een consult kan ik als Vitaliteits-coach bij Beau Visage advies geven om van binnenuit aan jouw huid en Vitaliteit te werken en de buitenkant. Dit kan niet van de een op andere dag, maar in stapjes, om het je eigen te maken. Uiteindelijk werken we toe aan een mooi resultaat voor een gezonde stralende huid!